Business Development Manager Amsterdam
Business Development Manager
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Business Development Manager

Voor onze opdrachtgever, een snelgroeiende technologie scale-up, zijn we op zoek naar een enthousiaste Business Development Manager. Als Business Development Manager kom je terecht in een uitdagende sales rol. Je begeleidt en sluit grote deals en schakelt dagelijks met stakeholders. Je bent onderdeel van een jong, ambitieus team en je krijgt volop de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Klinkt dit interessant? Lees dan snel verder!

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever biedt via hun platform hoogwaardige online trainingen aan, op allerlei vakgebieden gericht op professionals. Van timemanagement tot debatteren, van PRINCE2 tot snellezen en van inspirerend leiding geven tot beïnvloeden. Zij zijn het ‘Netflix voor online bedrijfstrainingen’ en hun doel is zoveel mogelijk professionals met hen te laten groeien, zowel zakelijk als persoonlijk. Naast online trainingen bieden zij hun klanten de benodigde software om zelf aan de slag te gaan met het maken van online trainingen (auteurstool) en het leergedrag van de medewerkers te managen (Learning Management Systeem).

Werken bij onze opdrachtgever betekent werken in een interessante en ambitieuze scale-up. Er heerst een informele bedrijfscultuur, waarin iedereen elkaar probeert te helpen. Er wordt hard gewerkt, maar er worden ook genoeg leuke teamuitjes en borrels georganiseerd! Naast het werken is er ook veel aandacht voor jou als persoon, zo krijg je volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden waardoor niet alleen het bedrijf, maar ook jij verder groeit!

Omschrijving van je dagelijkse werkzaamheden:

Als Business Development Manager kom je terecht in een salesfunctie waar je je op het belangrijkste kunt focussen, het sluiten van deals met klanten. De leads worden je aangereikt door het binnendienst. Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het sluiten van grote deals (denk aan dealcycles van 3 tot 9 maanden) en sta jij in contact met de stakeholders van bedrijven. Je sluit deals door langs te gaan bij klanten of door het geven van online productdemo’s, wat je werk afwisselend maakt. Uiteindelijk kun je hierdoor een op maat gemaakte deal sluiten voor elke klant! Je klanten zijn heel divers, denk bijvoorbeeld aan gemeentes, hogescholen, klanten uit de flexmarkt maar ook grote commerciële bedrijven.

Gezocht profiel:

 • 3-12 jaar saleservaring met zakelijke oplossingen, idealiter software;
 • Ervaring met het sluiten van grote deals;
 • HBO/WO afgerond;
 • Commercieel en communicatief sterk;
 • Ervaring met dealcycles van 6-9 maanden;
 • In eerdere functies al contact gehad met stakeholders.

Wat krijg je hiervoor terug?

 • Basissalaris tussen de €3000-5000 (afhankelijk van werkervaring);
 • Uncapped bonusschema;
 • Direct een contract bij de opdrachtgever;
 • Werken in een dynamische scale- up met leuke collega’s;
 • Volop ontwikkelings/trainings/doorgroeimogelijkheden!

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Amsterdam

Functie

Communicatie, Management, Onderwijs

Dienstverband

Fulltime

Niveau

HBO/WO

Categorie

Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

03-04-2021