Business Developer Amsterdam
Business Developer
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Business Developer

Voor onze opdrachtgever, een internationaal Fintech bedrijf, gelegen op de Zuidas in Amsterdam in een gloednieuw indrukwekkend kantoor, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven Business developer. Binnen deze functie ben jij verantwoordelijk voor het genereren, onderzoeken en benaderen van potentiële nieuwe klanten. Als je helemaal up and running bent kan je langs gaan bij jouw eigen gemaakte klanten om de klantrelatie zo goed mogelijk te onderhouden. Sta je aan het begin van je carrière, of heb je al enkele jaren ervaring en zou je graag bij een internationaal bedrijf willen werken? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als Business developer bij onze opdrachtgever ga jij ervoor zorgen dat er nieuwe ‘’leads’’ worden gegenereerd. Waar je binnen deze functie verantwoordelijk voor bent is het onderzoeken van potentiële klanten en sectoren om behoeften en oplossingen te identificeren, ontwikkelen van klanten door middel van cold calling en het bijwonen van evenementen of netwerkborrels. Gedurende je carrière bij onze opdrachtgever wordt je hierin ondersteund met (internationale) trainingen waarin de basiskennis, buitenlandse valuta, en verkooptechnieken worden getraind. Ook krijg je de mogelijkheid om jouw eigen gemaakte klanten te bezoeken en te adviseren voor een goede en heldere klantrelatie.

Het werk als een Business developer is zeer ondernemend. Daarnaast zijn er binnen korte termijn volop doorgroeimogelijkheden, waardoor jij snel carrière kunt maken in een internationaal bedrijf.

Over de opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een groot internationaal bedrijf binnen de financiële branche. Zij zijn een financiële dienstverlener die organisaties helpt bij het overbruggen van barrières van internationaal handelen en hebben zich onder andere gespecialiseerd in handelsfinanciering en valutadiensten.

Werken bij onze opdrachtgever betekent dat je gaat werken in een dynamische omgeving op de Zuidas in Amsterdam! Ondanks de enorme groei heerst er een levendige en plezierige bedrijfscultuur. Er wordt gewerkt in teams van 6 á 10 man. Elke ochtend is er vers ontbijt, er kan getafeltennist worden, elke vrijdag een borrel en elke maand een borrel op locatie!

Gevraagd profiel:

 • Minimaal een afgeronde HBO/WO opleiding;
 • 0-2 jaar werkervaring;
 • Hoge energie, drive en ambitie;
 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar;
 • Communicatief vaardig in het Nederlands en Engels.

Wat krijg je hiervoor terug?

 • Werken bij een internationaal bedrijf met volop doorgroeimogelijkheden;
 • Een gloednieuw indrukwekkend kantoor compleet met een tafeltennistafel en een geweldig uitzicht over Amsterdam, gelegen op de Zuidas.
 • Werken in een fijne bedrijfscultuur met elke ochtend ontbijt en elke vrijdag een borrel;
 • Een goede bonusstructuur;
 • Goed salaris van €2500,- per maand; (exclusief bonussen)
 • 25 vakantiedagen per jaar;
 • Direct een contract bij het bedrijf!

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Amsterdam

Functie

Sales, Financieel

Dienstverband

Parttime, Fulltime

Niveau

HBO/WO

Categorie

Startersfunctie, Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

03-04-2021