Business Call Agent Alphen aan den Rijn
Business Call Agent
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Business Call Agent

Voor onze opdrachtgever, een grote B2B uitgeverij in Alphen aan den Rijn, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Business Call Agent! Zie jij het als een uitdaging om met professionals in gesprek te gaan en hen te vertellen over nieuwe ontwikkelingen en trends binnen hun branche? Vind je het daarnaast leuk om in een nieuw team terecht te komen, met volop ruimte voor eigen inbreng? Lees dan snel verder!

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is de leidende B2B uitgeverij in Nederland. Zij bereiken dagelijks meer dan 1 miljoen lezers. Onze opdrachtgever opereert in verschillende branches, denk hierbij aan bijvoorbeeld retail, logistiek, maar ook horeca en zorg. Zij hebben verschillende sterke merken voor professionals in kennisintensieve functies. Al hun merken bieden kwalitatief hoogwaardige vakinformatie vanuit een multimediale invalshoek: vakbladen, nieuwsbrieven, websites en events.

Je komt terecht in een team van 4 professionals met wie jij samen dit nieuwe team op mag zetten. Bij onze opdrachtgever krijg je daarnaast ook zelf de mogelijkheid om je ideeën uit te voeren! De sfeer kenmerkt zich door korte communicatielijnen, open deuren en de overtuiging dat plezier de drijfveer voor succes is.

Omschrijving van je dagelijkse werkzaamheden:

Als Business Call Agent heb je een veelzijdige functie. In deze rol ga jij met verschillende professionals (binnen de HR en Finance branche) in gesprek om branche-informatie met hen te delen. Je kunt hierbij denken aan nieuwe inzichten/ontwikkelingen, trends en evenementen. Dit doe je bij bestaande klanten van onze opdrachtgever, als aanvulling op de andere producten. Wanneer de professionals interesse hebben, stuur je hen alle informatie toe. Een leuke functie dus waarbij je klanten extra van dienst kun zijn door relevante kennis met hen te delen!

Gezocht profiel:

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 24 uur per week beschikbaar (tijdens kantoortijden);
  • Ervaring met klantcontact;
  • Sociale instelling, je vindt het leuk om met verschillende mensen in contact te staan;
  • Proactief en communicatief vaardig.

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Werken voor een grote organisatie met veel doorgroeimogelijkheden;
  • Werken in een nieuw team met veel ruimte voor eigen inbreng;
  • Marktconform salaris!

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Alphen aan den Rijn

Functie

Advies / Staf / Beleid, Communicatie

Dienstverband

Parttime, Fulltime

Niveau

MBO, HBO/WO

Categorie

Startersfunctie, Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

23-02-2021