Batterij koerier Den Haag
Batterij koerier
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Batterij koerier

Na Amsterdam en Rotterdam is het tijd om Den Haag groen te laten kleuren. Waarschijnlijk ben je de groene e-scooters al eens tegen gekomen in de andere steden. Nu wordt dan eindelijk deze duurzame mobiliteitsoplossing in ons oh zó mooie Den Haag gelanceerd. Als Batterij Koerier zorg jij ervoor dat de elektrische deelscooters, verdeeld over een servicegebied in Den Haag voorzien worden van nieuwe batterijen. Wil jij graag onderdeel zijn van een snelgroeiende, innovatieve startup én zelf je werktijden bepalen en goed (bij)verdienen? Solliciteer dan direct!

Omschrijving van de functie:

Als Batterij Koerier zorg jij ervoor dat de elektrische deelscooters, verdeeld over een servicegebied in Den Haag voorzien worden van nieuwe batterijen. Het is aan jou om zo snel mogelijk de lege batterijen te vervangen voor volle. Dit doe je door middel van het volgen van een speciaal aangeleverd programma. Je verplaatst je van e-scooter naar e-scooter door middel van een nieuwe innovatieve bus die is omgebouwd om de e-scooters zo goed mogelijk te kunnen bedienen.

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is een innovatieve startup die zich inzet voor een groene en duurzame toekomst. Omdat de steden steeds voller worden en de luchtkwaliteit verslechterd, zijn zij van mening dat er een nieuwe richting ingeslagen moet worden op het gebied van mobiliteit.

Gedeelde e-scooters staan verspreid door de stad zodat iedereen (met een geldig rijbewijs) er gebruik van kan maken. Zo probeert onze opdrachtgever de eigen, grote en vervuilende vervoersmiddelen uit het stadsbeeld te laten verdwijnen. Het is dan ook de missie van onze opdrachtgever om met een compact, gedeeld en duurzaam vervoersmiddel de stad leefbaar en bereikbaar te houden voor iedereen.

Gezocht profiel:

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 16 uur per week flexibel beschikbaar;
 • In het bezit van een rijbewijs B;
 • Flexibel, servicegericht en oplossingsgericht!

Wat krijg je hiervoor terug?

 • Een leuke (bij)baan;
 • Een goed salaris van 10,50 bruto per uur (excl. reserveringen);
 • Avond, nacht en weekendtoeslag;
 • Mogelijkheid om 7 dagen per week je eigen rooster in te delen;
 • Werken in een jong team;
 • Je leert de mooie stad Den Haag nóg beter kennen;
 • Een gezellige, informele werksfeer binnen een snelgroeiende, innovatieve startup!

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Den Haag

Functie

Chauffeur / Koerier

Dienstverband

Avondwerk, Weekendwerk, Parttime

Niveau

MBO, HBO/WO

Categorie

Bijbaan, Startersfunctie, Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

04-04-2021