Archiefmedewerkers gezocht tot €12,- per uur! Amsterdam
Archiefmedewerkers gezocht tot €12,- per uur!
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Archiefmedewerkers gezocht tot €12,- per uur!

Voor onze opdrachtgever, een payroll professional in Amsterdam, zijn wij op zoek naar enthousiaste archiefmedewerkers! Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan tijdens een archiveringsproject? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als archiefmedewerker ga jij samen met een leuke collega aan de slag op een archiveringsproject bij onze opdrachtgever! De opdrachtgever heeft een aantal documenten die gearchiveerd en ingepakt moeten worden, zodat alles geordend is opgeslagen en makkelijk kan worden verhuisd. Als medewerker op dit project is het aan jou de taak om alle documenten te ordenen en vervolgens op te bergen in dozen. Nadat de documenten in de dozen zijn gestopt, noteer jij op de dozen welke documenten hier in zitten zodat alles overzichtelijk blijft. Het werk zal fysiek niet zwaar zijn, maar het is wel belangrijk dat jij en je collega secuur te werk gaan! Het project zal ongeveer twee weken duren, met kans op uitloop. Je zal aan de slag gaan van maandag t/m vrijdag, van 09:00 tot 17:00 uur. In de weekenden ben jij dus lekker vrij!

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is een payroll professional, gevestigd in hartje Amsterdam! Het doel van onze opdrachtgever, is het ontzorgen van bedrijven op administratief gebied. Van loonadministratie tot aan facturatie, onze opdrachtgever neemt het allemaal uit handen! Het team van onze opdrachtgever bestaat uit 31 gedreven collega’s gespecialiseerd in HR, sales of cliëntsupport. Het team luncht altijd gezamenlijk en er hangt een gezellige sfeer op kantoor!

Functie vereisten:

  • Jij bent fulltime beschikbaar van 21 mei t/m 1 juni (eventuele uitloop mogelijk);
  • Jij werkt secuur;
  • Het lijkt jou leuk om te archiveren;
  • Jij bent woonachtig in regio Amsterdam.

Wat krijg jij hiervoor terug?

  • Jij werkt nauw samen met een gezellige collega;
  • Jij komt te werken in hartje Amsterdam;
  • Jij bent in het weekend vrij;
  • Jij krijgt een uurloon tot wel €10,- per uur!

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Amsterdam

Functie

Administratief

Dienstverband

Fulltime

Niveau

MBO, HAVO/VWO, HBO/WO

Categorie

Vakantiewerk, Bijbaan, Startersfunctie, Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

19-02-2021

Sharon van der Linden 06-13513631
sharon@sharpandsmart.nl