Administratief medewerker Den Haag
Administratief medewerker
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Administratief medewerker

Altijd al willen werken bij een van de leukste recruitment kantoren van Nederland als administratief medewerker? Wij zijn een jong team met de ambitie om de komende jaren enkele nieuwe filialen uit de grond te stampen. Onze werkwijze is dat wij elke klant als een A-klant zien en elke kandidaat als uniek behandelen. Ook niet vervelend; wij zitten in een mooi, oud pand aan de grachten! Wanneer je bij ons aan de slag gaat, staat jouw ontwikkeling voorop. Stap jij nu in, dan zijn jouw doorgroeimogelijkheden oneindig. Dus heb jij ambitie en wil jij als administratief medewerker ons helpen om nog sneller te gaan groeien? Vind jij het ook belangrijk na het werk lekker te borrelen/uit eten te gaan? Lees dan snel verder en become one of us:)

Over Sharp and Smart:

Sharp and Smart Recruitment is een jonge succesvolle onderneming en werkt onder meer samen met KPN, Ahold, TMG, de Bijenkorf, Simpel.nl, de Binckbank, Thuisbezorgd.nl en interessante internationale start-ups! Wij ondersteunen bedrijven bij het opzetten en uitvoeren van hun commerciële activiteiten. Dat doen we door MBO en HBO- talent te werven voor o.a. administratieve, klantenservice, (online) marketing, HR en sales functies. Onze missie is helder: Wij zijn specialist in het werven van “Sharp” en “Smart” personeel en helpen daarbij de opdrachtgever bij het behalen van zijn of haar doelen. Hierdoor kunnen onze kandidaten bouwen aan hun carrière en onze opdrachtgevers succesvol ondernemen. Bij Sharp and Smart Recruitment staan kwaliteit, service en integriteit hoog in het vaandel. Daarom zoeken wij ook toppers die actief bij gaan dragen aan dit succes.

Sharp and Smart is een ambitieus en snelgroeiend bedrijf. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag, in een mooi oud pand aan het water. Wegens onze groei zijn wij op zoek naar een administratief medewerker die met zijn of haar ambitie en inzet hier een belangrijke bijdrage aan kan leveren!

Wat ga je doen bij Smart and Smart?

Als administratief medewerker bij Sharp and Smart houd jij je met verschillende taken bezig. Zo ben je onder meer verantwoordelijk voor het verwerken van de binnenkomende uren, die verwerken naar factuur en vervolgens naar onze klanten doorzetten. Ook zet jij de binnenkomende uren door naar onze payroll. Je zet de wekelijkse betalingen klaar en je draagt zorg voor de interne salarisadministratie.

Maar dat is nog niet alles! Als administratief medewerker maak jij ook een wekelijkse financiele rapportage voor de CEO en lever je ieder kwartaal de benodigde administratie aan de boekhouder. Ga je bij ons aan de slag als administratief medewerker, dan krijg je een zeer diverse functie met veel verantwoordelijkheid.

Gevraagd profiel:

  • MBO/HBO werk- en denkniveau;
  • Relevante administratieve ervaring;
  • 16 uur per week beschikbaar (liefst de maandag en dinsdag);
  • Sociaal en proactief;
  • Zelfstandig kunnen werken.

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Een super kantoor: Terras met BBQ aan de Hooigracht , Nintendo 64, lekkere lunch, gratis parkeren en vrijdagmiddagborrels!
  • Een jong en enthousiast team binnen een platte en dynamische omgeving;
  • Veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling;
  • Een functie met veel verantwoordelijkheid;
  • Goed salaris tussen de €2350-2750 obv 40 uur!

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Den Haag

Functie

Administratief, Financieel

Dienstverband

Parttime

Niveau

MBO, HBO/WO

Categorie

Startersfunctie

Sluitingsdatum aanmelding

03-04-2021