Accountmanager Uitgeverij Alphen aan den Rijn
Accountmanager Uitgeverij
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Accountmanager Uitgeverij

Voor onze opdrachtgever, een innovatieve en groeiende B2B Uitgeverij, zijn wij op zoek naar een Accountmanager. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het relatiebeheer met je klanten en zorg je ervoor dat de relaties verder uitgediept worden. Daarnaast houd jij je bezig met het uitbreiden van je klantportfolio. Zie jij het als een uitdaging om achter de behoeftes van je klanten te komen en lijkt het jou leuk om hen te adviseren bij de besteding van hun mediabudgetten? Lees dan snel verder!

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is een B2B Uitgeverij dat vooroploopt met online innovaties. Zij bereiken dagelijks meer dan 1 miljoen professionals. Onze opdrachtgever opereert in verschillende branches, denk hierbij aan bijvoorbeeld retail, logistiek, maar ook horeca en zorg. Zij creëren boeiende en bindende content in de vorm van interviews, reportages, video's blogs en data producten. Deze content verspreiden zij vervolgens via hun websites, magazines, social media kanalen en events.

Wanneer je aan de slag gaat bij onze opdrachtgever, kom je terecht in een ambitieus team en snelgroeiende organisatie. Je krijgt de ruimte om met eigen inbreng en ideeën te komen en krijgt vervolgens de kans om deze ook uit te werken. Daarnaast wordt er ook veel aan jouw ontwikkeling gedaan, je krijgt de mogelijkheid om verschillende opleidingen/cursussen te volgen. Ook kun je rekenen op gezonde lunches, werkfruit, borrels en leuke personeelsfeesten!

Omschrijving van je dagelijkse werkzaamheden:

Als Accountmanager maak je onderdeel uit van het salesteam van Cobouw. De afdeling Cobouw richt zich op trends, innovaties en ontwikkelingen in de bouw. Als Accountmanager wordt er van jou verwacht dat je je actief bezighoudt met het relatiebeheer van jouw klanten. Door goed naar hun behoefte te luisteren, kun jij hen adviseren bij de besteding van hun mediabudgetten. Door 'consultative selling' toe te passen zorg je ervoor dat de juiste strategie wordt gekozen. Voor elke klant is dit anders, er zijn vele mogelijkheden (in de vorm van on- of offline, interviews, events etc). Wanneer de strategie is vastgesteld, zet jij het intern door naar de juiste afdelingen. Uiteraard blijf je in contact staan met je klanten, om na te gaan of zij tevreden zijn met het uiteindelijke resultaat. Ook zorg je ervoor dat de contracten met bestaande klanten verlengd worden. Daarnaast houd jij je bezig met het uitbreiden van je klantportfolio. Dit kun je doen door bijvoorbeeld nieuwe markten te bewerken en/of nieuwe proposities aan te bieden.

Tijdens het wekelijks overleg met de rest van het salesteam wordt er input van je verwacht. Je denkt mee over marktbewerking en salesproposities en kijkt hoe je de huidige trends in de markt kunt gebruiken om succesvol te zijn. Je werkt in een team maar ook zelfstandig, zo ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen pipeline, rapportages en administratie (offertes, invoeren orders en gespreksverslagen).

Gezocht profiel:

 • Minimaal 1 jaar commerciële werkervaring;
 • Interesse/affiniteit met marketing;
 • Enthousiaste en ondernemende instelling;
 • Out of the box kunnen denken;
 • 32-38 uur per week beschikbaar;
 • Resultaatgericht.

Wat krijg je hiervoor terug?

 • Werken bij een leuke en groeiende organisatie;
 • Werken in een team waarin volop ruimte is voor eigen inbreng;
 • Ruimte om trainingen/cursussen te volgen;
 • Goed salaris tussen €2400-3000 (afhankelijk van ervaring);
 • Goede bonusstructuur;
 • Direct een contract bij de opdrachtgever!

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Alphen aan den Rijn

Functie

Sales, Marketing, Communicatie

Dienstverband

Fulltime

Niveau

MBO, HBO/WO

Categorie

Startersfunctie, Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

19-02-2021