Accountmanager Onderwijs Amsterdam
Accountmanager Onderwijs
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Accountmanager Onderwijs

Voor onze opdrachtgever, een energiek bedrijf wat online lesplatformen biedt aan middelbare scholen, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Accountmanager Onderwijs. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het verkopen van digitale lesmethodes aan scholen in het voortgezet onderwijs. Ben jij commercieel ingesteld en wil jij graag werken in een jong en dynamisch bedrijf met volop doorgroeimogelijkheden? Lees dan snel verder!

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever, gevestigd in Amsterdam, is een online leerplatform voor alle vakken van het voortgezet onderwijs. Inmiddels bedienen zij meer dan 300 scholen en 125.000 leerlingen met hun programma’s. Het team bestaat uit een aantal designers, programmeurs, onderwijskundige en salestalenten. Hun missie: samen met het onderwijsveld de toekomst van het leren uitvinden. Werken bij dit bedrijf betekent veel vrijheid voor creativiteit en plezier, en uiteraard hard werken. Daarnaast krijg je volop ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien binnen de organisatie!

Omschrijving van je dagelijkse werkzaamheden:

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste Accountmanager Onderwijs. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het verkopen van het digitale productaanbod aan scholen in het voortgezet onderwijs en het middelbaar beroeps onderwijs. Je reist het hele land door naar scholen om leads op te volgen. Door presentaties te geven aan docenten waarin je alle mogelijkheden goed weet te benadrukken, weet jij hen te overtuigen van de meerwaarde van de producten. Je voert zelf onderhandelingsgesprekken, waardoor je uiteindelijk een samenwerking weet te realiseren. Daarna draag je de klant over naar het Customer Success Team.

Daarnaast wordt er van jou verwacht dat je proactief meedenkt binnen de organisatie. Je denkt mee over nieuwe mogelijkheden om nog meer scholen te kunnen bereiken en mag deze vervolgens ook implementeren!

Gevraagd profiel:

 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Ervaring in de sales is een pre;
 • Affiniteit met onderwijs/non-profit;
 • 40 uur per week beschikbaar;
 • Creatief en enthousiast!

Wat krijg je hiervoor terug?

 • Werken in een leuke, informele omgeving met leuke collega's;
 • Mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie;
 • Beschikking over lease-auto, laptop en telefoonkostenvergoeding;
 • Salaris tussen de 2400-2800;
 • Direct een jaarcontract bij de opdrachtgever!

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Amsterdam

Functie

Sales, Advies / Staf / Beleid, Onderwijs

Dienstverband

Fulltime

Niveau

HBO/WO

Categorie

Startersfunctie, Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

23-02-2021