Accountmanager Buitendienst in regio Limburg Maastricht, Sittard, Venlo, Roermond
Accountmanager Buitendienst in regio Limburg
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Accountmanager Buitendienst in regio Limburg

Voor onze opdrachtgever (marktleider binnen de FMCG) zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ondernemende Accountmanager Buitendienst in regio Limburg! In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van een relatie met hun klanten. Je bent onderdeel van een wereldwijde productlancering en het bouwen van een nieuwe productcategorie. Ben jij commercieel ingesteld, heb je sterke sociale vaardigheden en heb je een groot netwerk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Omschrijving van de functie:

Als Accountmanager Buitendienst ben je iedere dag autonoom onderweg en verantwoordelijk voor het bouwen en onderhouden van relaties met een diversiteit aan klanten. Je bent onderdeel van een klein, hecht team in Limburg met een gezamenlijke verantwoordelijk voor het marktaandeel in jullie regio. Zo heb je een mooie mix tussen zelfstandig werken en samen met een team resultaten bereiken. En heb je voldoening om in je eigen regio een wereldwijd merk te bouwen!

Jouw doel is om samen met je klanten succesvol nieuwe producten in de markt te zetten en op termijn een nieuwe product categorie te bouwen. Een lange termijnrelatie met wederzijds belang staat hierbij centraal o.a. door bij klanten productkennis op te bouwen, betrokkenheid te creëren en gezamenlijk doelen te bereiken. Dit kun je realiseren door bijvoorbeeld events en meetings te organiseren, of door uit eten te gaan/te gaan borrelen met je klanten!

Met je manager en collega’s bouw je samen een commercieel plan voor de regio Limburg. Binnen je team bestaat een open sfeer om met creativiteit en eigen ideeën bij te dragen hoe je individueel en als team het beste kan opereren om tot resultaat te komen. Jullie hebben meetings op locatie, denk hierbij aan lunchrooms of ergens borrelen in een café. Ook blijf je (na je inwerktraject op het hoofdkantoor in Antwerpen) persoonlijk gecoacht worden. Zo heb je de ideale basis voor de verdere ontwikkeling van je loopbaan bij dit internationale bedrijf.

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is één van de grootste bedrijven binnen de FMCG. Zij ontwikkelen op een innovatie manier nieuwe producten. die zij vervolgens groots in de markt brengen. Werken bij onze opdrachtgever betekent werken in één van de grootste organisaties ter wereld! Je krijgt volop (internationale) doorgroeimogelijkheden en wordt goed begeleid gedurende je carrière.

Gezocht profiel:

 • Afgeronde MBO, HBO of WO opleiding;
 • 2-5 jaar relevante werkervaring;
 • Enthousiast en commercieel ingesteld;
 • Ondernemend en zelfstandig;
 • Representatief;
 • Netwerker pur sang;
 • Welwillend om door te groeien naar het hoofdkantoor.

Wat krijg je hiervoor terug?

 • Werken voor een grote, internationale organisatie;
 • Leuke collega's;
 • Veel doorgroeimogelijkheden, sky is the limit!;
 • Basissalaris van €2850 (exclusief bonussen), 13e maand, onkostenvergoeding, auto, laptop en telefoon van de zaak.

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Maastricht, Sittard, Venlo, Roermond

Functie

Sales, Communicatie, Management

Dienstverband

Fulltime

Niveau

MBO, HBO/WO

Categorie

Startersfunctie, Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

03-04-2021