Accountmanager Buitendienst Eindhoven
Accountmanager Buitendienst
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Accountmanager Buitendienst

Voor onze opdrachtgever (marktleider binnen de FMCG) zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ondernemende Accountmanager Buitendienst in regio Eindhoven! In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van een relatie met hun klanten. Je bent onderdeel van een wereldwijde productlancering en het bouwen van een nieuwe productcategorie. Ben jij commercieel ingesteld en heb je sterke sociale vaardigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Omschrijving van je dagelijkse werkzaamheden:

Als Accountmanager Buitendienst ben je iedere dag onderweg en ben jij verantwoordelijk voor het relatiebeheer met klanten. Jouw doel: zorgen dat de merken optimaal zichtbaar en verkrijgbaar zijn. Dit bereik je door het opbouwen van een uitstekende relatie met zo’n 400 eigen klanten binnen jouw rayon. Daarnaast mag jij een nieuw product bij bestaande klanten introduceren. Jij maakt het succes! Je werkt zelfstandig en als Accountmanager Buitendienst ben jij verantwoordelijk voor jouw eigen regio. Samen met jouw collega’s maak je deel uit van één district en van één team.

Met je manager en collega’s bouw je samen een commercieel plan voor de stad. Binnen je team bestaat een open sfeer om met creativiteit en eigen ideeën bij te dragen hoe je individueel en als team het beste kan opereren om tot resultaat te komen. Jullie hebben meetings op locatie, denk hierbij aan lunchrooms of ergens borrelen in een café. Ook blijf je (na je inwerktraject op het hoofdkantoor in Antwerpen) persoonlijk gecoacht worden. Zo heb je de ideale basis voor de verdere ontwikkeling van je loopbaan bij dit internationale bedrijf.

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is één van de grootste bedrijven binnen de FMCG. Zij ontwikkelen op een innovatie manier nieuwe producten. die zij vervolgens groots in de markt brengen. Werken bij onze opdrachtgever betekent werken in één van de grootste organisaties ter wereld! Je krijgt volop (internationale) doorgroeimogelijkheden en wordt goed begeleid gedurende je carrière.

Gezocht profiel:

  • Afgeronde HBO/WO opleiding;
  • Enthousiast;
  • Commercieel;
  • Representatief;
  • Welwillend om door te groeien naar het hoofdkantoor.

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Werken voor een grote, internationale organisatie;
  • Leuke collega's;
  • Veel doorgroeimogelijkheden, sky is the limit!;
  • Direct een contract bij de opdrachtgever;
  • Basissalaris van €2850 (exclusief bonussen), onkostenvergoeding, 13e maand, auto, laptop en telefoon van de zaak.

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Eindhoven

Functie

Detailhandel, Communicatie

Dienstverband

Fulltime

Niveau

HBO/WO

Categorie

Startersfunctie, Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

03-04-2021