Accountmanager Buitendienst Den Haag
Accountmanager Buitendienst
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Accountmanager Buitendienst

Voor onze opdrachtgever (marktleider binnen de FMCG) zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ondernemende Accountmanager Buitendienst in regio Den Haag en Rotterdam! In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van een relatie met hun klanten. Je bent onderdeel van een wereldwijde productlancering en het bouwen van een nieuwe productcategorie. Ben jij commercieel ingesteld, heb je sterke sociale vaardigheden en heb je een groot netwerk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Omschrijving van de functie:

Als Accountmanager Buitendienst ben je iedere dag autonoom onderweg en verantwoordelijk voor het bouwen en onderhouden van relaties met een diversiteit aan klanten. Je bent onderdeel van een klein, hecht team in Den Haag/Rotterdam met een gezamenlijke verantwoordelijk voor het marktaandeel in jullie stad. Zo heb je een mooie mix tussen zelfstandig werken en samen met een team resultaten bereiken. En heb je voldoening om in je eigen stad een wereldwijd merk te bouwen!

Jouw doel is om samen met je klanten succesvol nieuwe producten in de markt te zetten en op termijn een nieuwe product categorie te bouwen. Een lange termijnrelatie met wederzijds belang staat hierbij centraal o.a. door bij klanten productkennis op te bouwen, betrokkenheid te creëren en gezamenlijk doelen te bereiken. Dit kun je realiseren door bijvoorbeeld events en meetings te organiseren, of door uit eten te gaan/te gaan borrelen met je klanten!

Met je manager en collega’s bouw je samen een commercieel plan voor de stad. Binnen je team bestaat een open sfeer om met creativiteit en eigen ideeën bij te dragen hoe je individueel en als team het beste kan opereren om tot resultaat te komen. Jullie hebben meetings op locatie, denk hierbij aan lunchrooms of ergens borrelen in een café. Ook blijf je (na je inwerktraject op het hoofdkantoor in Antwerpen) persoonlijk gecoacht worden. Zo heb je de ideale basis voor de verdere ontwikkeling van je loopbaan bij dit internationale bedrijf.

Over de opdrachtgever:

Werken bij deze onderneming (marktleider in haar branche) is anders. Echt anders! Klinkt als een cliché, maar je beseft het vanaf de eerste dag dat je aan de slag gaat. Alles draait om enthousiasme, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Het draait om kansen. Kansen om te zien, te creëren en te benutten. De voorwaarden zijn uitstekend en je krijgt natuurlijk alles wat je nodig hebt voor deze functie.

Gezocht profiel:

  • Net afgeronde MBO, HBO of WO opleiding / maximaal 3 jaar werkervaring;
  • Enthousiast en commercieel ingesteld;
  • Ondernemend en zelfstandig;
  • Representatief;
  • Welwillend om door te groeien naar het hoofdkantoor.

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Werken voor een grote, internationale organisatie;
  • Leuke collega's;
  • Veel doorgroeimogelijkheden, sky is the limit!;
  • Basissalaris van €2800 (exclusief bonussen), 13e maand, onkostenvergoeding, auto, laptop en telefoon van de zaak;
  • 37,5 vakantiedag per jaar en direct een contract bij de opdrachtgever!

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Den Haag

Functie

Sales, Marketing, Communicatie

Dienstverband

Fulltime

Niveau

HBO/WO

Categorie

Startersfunctie, Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

15-02-2021