Salarisadministreur

Wat doet een salarisadministrateur?

Een salarisadministrateur is verantwoordelijk voor het verwerken van salarissen voor werknemers van een organisatie. Klinkt eenvoudig, maar vergis je niet. De werkzaamheden zijn divers. Wat een salarisadministrateur precies doet is afhankelijk per organisatie. Maar veelvoorkomende taken van een salarisadministrateur zijn:

  • het bijhouden van de urenregistratie van werknemers;
  • het berekenen van belastingen en aftrekposten
  • de uitvoering van betalingen aan werknemers.

Salarisadministrateurs moeten zich ook bewust zijn van de arbeidswetgeving en ervoor zorgen dat salarissen worden verwerkt in overeenstemming met de relevante wet- en regelgeving. Ze werken vaak nauw samen met het HR-team en andere afdelingen binnen de organisatie om ervoor te zorgen dat het salarisproces soepel verloopt en dat werknemers op tijd worden betaald.

Salarisadministreur

Gerelateerde posities

Wat is het salaris van een Salarisadministrateur?

De salaris-range van een salarisadministrateur varieert afhankelijk van factoren zoals de locatie, ervaringsniveau en grootte van de organisatie waarvoor zij werken. Over het algemeen ligt het salaris van een salarisadministrateur tussen de € 2.000 en € 4.500 per maand in Nederland, maar dit kan hoger zijn voor senior of leidinggevende posities. In sommige gevallen kunnen bonussen, secundaire arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden ook worden aangeboden als onderdeel van het totale salarispakket.

Bekijk hier de vacature: Salarisadministrateur Amsterdam (€2.400 tot €4.500 p/m)

Ben je of zoek je
een salarisadministrateur.

Ben je of zoek je een salarisadministrateur

Bij Sharp and Smart hanteren we een persoonlijke en betrokken aanpak bij het plaatsen van kandidaten in dienst bij werkgevers via onze recruitment diensten. Onze selectieprocedure is intensief en gericht op het vinden van de juiste match tussen werkgever en salarisadministrateur We besteden niet alleen aandacht aan de harde eisen van de functie, maar ook aan het type kandidaat dat goed zou passen binnen de organisatiecultuur en functie als salarisadministrateur. Op deze manier zijn we in staat om niet alleen vacatures zoals 'salarisadministrateur' in te vullen, maar ook om een duurzame match te maken tussen werkgever en werknemer.

Actuele vacatures

Begin vandaag nog met de zoektocht naar een nieuwe uitdaging en zet de volgende stap in je carrière.

Communicatieadviseur in Amsterdam

Amsterdam
Fulltime
Medior ( 3 - 5 jaar ervaring )

Belangrijke kwaliteiten zijn jouw vermogen om je in te leven in zeer uiteenlopende opdrachten én doelgroepen waarvoor je schrijft, en je talent om je teksten een originele touch te geven, of ze nu overtuigend of informerend zijn, jong en fris of serieus en to-the-point, formeel of informeel. Jij als ervaren schrijver draait je hand hier niet voor om!

Je hebt een passie voor taal en schrijft creatief, foutloos, en je durft te experimenteren. Door out-of-the-box te denken weet je tot verrassende en creatieve resultaten te komen en ben je niet bang om je eigen ideeën naar voren te brengen. Je interesse in de opdrachten zorgt ervoor dat je altijd een stap verder denkt, wat terug te zien is in je overtuigende schrijfstijl: je weet lezers te verleiden en te overtuigen om specifieke acties te ondernemen.

Financieel Manager backoffice bij LVDH Finance

Den Haag
Fulltime
Medior ( 3 - 5 jaar ervaring )

Ben jij pas tevreden wanneer alles op orde is? Draai jij je hand niet om voor uiteenlopende financiële zaken en word jij enthousiast van een veelzijdige functie? Zie jij jezelf als resultaat- en kwaliteitsgericht en kan je zowel zelfstandig als in teamverband werken? Heb je hiernaast ervaring of affiniteit met vastgoed? Dan is dit de perfecte kans om je financiële ervaring samen te voegen met je interesse in vastgoed! En dit kun je doen bij een mooie organisatie in Den Haag waarbij service en kwaliteit voorop staan. Voel jij je daarbij thuis in een informele en directe sfeer kijk dan snel verder want dan zoeken wij jou!

More than a match Sharp & Smart recruitment

More than a match Sharp & Smart recruitment

Bij Sharp and Smart begonnen we ons avontuur in 2010. Na meer dan een decennium zijn we getransformeerd van een gedreven startup naar een professionele, ervaren HR-dienstverlener die zich richt op meer dan alleen het vinden van een match. Onze toewijding en eerlijkheid worden erkend door onze klanten en kandidaten, zelfs in moeilijke tijden. We zijn gepassioneerd en begrijpen de behoeften van zowel de opdrachtgever als de kandidaat. Daarom bespreken we niet alleen de huidige situatie, maar kijken we ook naar de toekomst om de beste oplossing te vinden.We zetten ons in voor persoonlijke en zakelijke betrokkenheid om het beste resultaat te behalen.

Terugbelverzoek

Blijf op de hoogte

Wij houden je graag up-to-date van alles wat er speelt bij en om Sharp and Smart Recruitment. Daarnaast is de arbeidsmarkt constant in beweging en delen wij bepaalde trend en ontwikkelingen.

Hoe werf je net even anders?
Nieuws
3-04-2023

Hoe werf je net even anders?

De arbeidsmarkt zorgt ook dit jaar voor flink wat uitdagingen. In elke sector en op elk niveau zoeken corporate bedrijven, het MKB en de overheid personeel. Door groei, interne veranderingen en zeker ook interne mobiliteit zie je op steeds meer…

Lees meer
Sharp and Smart in een nieuw jasje
Nieuws
22-03-2023

Sharp and Smart in een nieuw jasje

De afgelopen 10 jaar heeft Sharp and Smart voor vele MKB opdrachtgevers talentvolle professionals aangetrokken. Want dat is waar het om gaat binnen recruitment. Talent vinden, talent binden en talent behouden. Voor precies die plekken in organisaties…

Lees meer
Top 5 trends op de arbeidsmarkt 2023
Nieuws
28-12-2022

Top 5 trends op de arbeidsmarkt 2023

De arbeidsmarkt is in constante verandering en het is belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends. In deze blog behandelen we de top 5 trends die momenteel de arbeidsmarkt beïnvloeden. Of je nu werkzoekende bent of werkgever,…

Lees meer