2022 here we come!

Datum 23 december 2021

In 2021 hebben wij naast het maken van veel matches tussen kandidaat en opdrachtgever ook een officiële lancering georganiseerd ter ere van de start van ons fonkel nieuwe label binnen onze organisatie; Bikeshift!

Voor ons betekent het dat de activiteiten van Sharp and Smart Recruitment worden opgesplitst in twee bedrijven, waarbij het ene bedrijf zich gaat bezig houden met de (fiets-)bezorgers en het andere bedrijf met alle overige activiteiten.

Daarnaast is ons team aangevuld met veel nieuwe enthousiaste collega’s en verwachten we in Q1 naar een groter kantoorpand te verhuizen om onze internationale groei in de juiste banen te leiden.

Wij kijken uit naar het nieuwe jaar, waarin we met veel plezier en energie onze bijdrage zullen leveren aan deze wens!

Wij wensen je namens Sharp and Smart hele fijne feestdagen en een gezond en succesvol 2022 toe!

Blijf op de hoogte

Wij houden je graag up-to-date van alles wat er speelt bij en om Sharp and Smart Recruitment. Daarnaast is de arbeidsmarkt constant in beweging en delen wij bepaalde trend en ontwikkelingen.

Trends voor 2024: “vraag naar vast personeel neemt toe”.
Nieuws
1-11-2023

Trends voor 2024: “vraag naar vast personeel neemt toe”.

Waarom kiezen voor Sharp and Smart Recruitment?
Nieuws
14-08-2023

Waarom kiezen voor Sharp and Smart Recruitment?

Waarom kiezen voor Sharp and Smart Recruitment? Onze bewezen staat van dienst, toewijding aan kwaliteit en diepgaand begrip van de arbeidsmarkt maken ons de ideale partner voor uw personeelsbehoeften. Ontdek hoe wij jou organisatie kunnen versterken…

Lees meer
Tips voor succesvol talent recruitment!
Nieuws
9-08-2023

Tips voor succesvol talent recruitment!

In het veranderende landschap van recruitment is het van cruciaal belang om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Q3 van 2023 belooft enkele opwindende veranderingen, waarbij technologie en strategie hand in hand…

Lees meer