Case

070 Vastgoed

25 mei 2020
070 Vastgoed
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Totstandkoming samenwerking 

Onze organisatie is de laatste jaren flink gegroeid van een start met 4 FTE in 2014 naar momenteel 12 FTE. We waren afgelopen jaren dan ook hard op zoek naar versterking van onze organisatie.Tot 6 maanden geleden deden we de werving en selectie nog zelf. 

Ik durf te stellen dat alle koude sollicitanten een soort loterij waren, met eerlijk gezegd weinig succes. We zijn gespecialiseerd op een ander vakgebied en eigenlijk ook te druk om er echt goed mee bezig te zijn. Vandaar we 6 maanden geleden zijn gestart met onze samenwerking met Sharp en Smart.

Waar zijn we tevreden over?

Na uitvoerige gesprekken omtrent het profiel hadden zij supersnel een eerste topkandidaat aangeleverd. En de volgende vacature was nog niet doorgegeven of ze hadden al de 2e medewerker klaarstaan die we na het eerste gesprek gelijk aannamen. Zo goed voelt Sharp en Smart aan wat voor mensen bij ons passen.

Over 070 Vastgoed

Projectontwikkelingsbedrijf 070 vastgoed is gespecialiseerd in ontwikkeling en transformatieprojecten in en om Den Haag.

Wij zoeken continu naar gedateerd of verwaarloosd vastgoed om daar gloednieuwe duurzame stadsappartementen in te ontwikkelen. Schoolgebouwen, kantoren of bedrijfspanden transformeren wij naar woningen, merendeel voor de huursector. Jaarlijks draaien wij gemiddeld 40 projecten, van een verkoopappartement in Zeeheldenkwartier tot transformatie van 20 appartementen in het oude centrum voor de verhuur.

Onze verhuurafdeling 070 wonen verzorgt de werving en selectie van huurders voor deze huurwoningen. Het verhuurteam doet dit voor onze eigen portefeuille, maar ook voor een groot aantal verhurende particuliere klanten. Daarnaast kunnen wij verhuurders ontzorgen door het volledig technisch en administratief beheer van deze panden uit handen te nemen. Wij hebben binnen onze organisatie daarvoor een aparte gespecialiseerde beheer afdeling opgezet. Inmiddels hebben we al meer dan 1000 verhuurde eenheden in beheer. 

Door de combinatie van deze disciplines zijn wij het vastgoedbedrijf in Den Haag en omstreken als het om projecten, vastgoedbeleggingen, verhuur en beheerzaken gaat.

“Het mag duidelijk zijn dat wij uitermate tevreden zijn over onze samenwerking en wensen samen nog lang door te groeien.”

Martijn Lentze || Eigenaar 070 Vastgoed

Terug naar het overzicht
Personeel nodig?

Personeel
nodig?

Ma-vrij bereikbaar van 09:00 - 17:30 Bel ons op 070-8008140 Mail naar info@sharpandsmart.nl

Bel mij terug
Bel mij terug

Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en wij nemen zo spoedig mogenlijk contact met u up

Gerelateerde cases

HeadFirst

HeadFirst 10-08-2022

Al langere tijd werkt Sharp and Smart samen met HeadFirst: een marktleidende internationale fullservice HR-dienstverlener en onze partner. We spraken Corporate Recruiter at HeadFirst Group Danielle van Amstel over de samenwerking tussen Sharp…

lees meer

EvR Verzekeringen

EvR Verzekeringen 07-10-2020

Met ruim 85 jaar ervaring en zo’n 80 medewerkers zet Eijgendaal & van Romondt zich graag in voor uw financiële zekerheid. We nemen uw financiële belangen zeer serieus en regelen de zaken die u aan ons toevertrouwt zo goed mogelijk.

lees meer

Onze opdrachtgevers