f

070 Vastgoed

Datum 25 mei 2020

Totstandkoming samenwerking 

Onze organisatie is de laatste jaren flink gegroeid van een start met 4 FTE in 2014 naar momenteel 12 FTE. We waren afgelopen jaren dan ook hard op zoek naar versterking van onze organisatie.Tot 6 maanden geleden deden we de werving en selectie nog zelf. 

Ik durf te stellen dat alle koude sollicitanten een soort loterij waren, met eerlijk gezegd weinig succes. We zijn gespecialiseerd op een ander vakgebied en eigenlijk ook te druk om er echt goed mee bezig te zijn. Vandaar we 6 maanden geleden zijn gestart met onze samenwerking met Sharp en Smart.

Waar zijn we tevreden over?

Na uitvoerige gesprekken omtrent het profiel hadden zij supersnel een eerste topkandidaat aangeleverd. En de volgende vacature was nog niet doorgegeven of ze hadden al de 2e medewerker klaarstaan die we na het eerste gesprek gelijk aannamen. Zo goed voelt Sharp en Smart aan wat voor mensen bij ons passen.

Over 070 Vastgoed

Projectontwikkelingsbedrijf 070 vastgoed is gespecialiseerd in ontwikkeling en transformatieprojecten in en om Den Haag.

Wij zoeken continu naar gedateerd of verwaarloosd vastgoed om daar gloednieuwe duurzame stadsappartementen in te ontwikkelen. Schoolgebouwen, kantoren of bedrijfspanden transformeren wij naar woningen, merendeel voor de huursector. Jaarlijks draaien wij gemiddeld 40 projecten, van een verkoopappartement in Zeeheldenkwartier tot transformatie van 20 appartementen in het oude centrum voor de verhuur.

Onze verhuurafdeling 070 wonen verzorgt de werving en selectie van huurders voor deze huurwoningen. Het verhuurteam doet dit voor onze eigen portefeuille, maar ook voor een groot aantal verhurende particuliere klanten. Daarnaast kunnen wij verhuurders ontzorgen door het volledig technisch en administratief beheer van deze panden uit handen te nemen. Wij hebben binnen onze organisatie daarvoor een aparte gespecialiseerde beheer afdeling opgezet. Inmiddels hebben we al meer dan 1000 verhuurde eenheden in beheer. 

Door de combinatie van deze disciplines zijn wij het vastgoedbedrijf in Den Haag en omstreken als het om projecten, vastgoedbeleggingen, verhuur en beheerzaken gaat.

Nawoord klant

Het mag duidelijk zijn dat wij uitermate tevreden zijn over onze samenwerking en wensen samen nog lang door te groeien.

Martijn Lentze
Eigenaar 070 Vastgoed

Blijf op de hoogte

Wij houden je graag up-to-date van alles wat er speelt bij en om Sharp and Smart Recruitment. Daarnaast is de arbeidsmarkt constant in beweging en delen wij bepaalde trend en ontwikkelingen.

Navigeren door de Arbeidsmarkt van 2024: Hoe Sharp and Smart Recruitment Innovatie en Expertise Combineert
Nieuws
20-12-2023

Navigeren door de Arbeidsmarkt van 2024: Hoe Sharp and Smart Recruitment Innovatie en Expertise Combineert

Trends voor 2024: “vraag naar vast personeel neemt toe”.
Nieuws
1-11-2023

Trends voor 2024: “vraag naar vast personeel neemt toe”.

Waarom kiezen voor Sharp and Smart Recruitment?
Nieuws
14-08-2023

Waarom kiezen voor Sharp and Smart Recruitment?

Waarom kiezen voor Sharp and Smart Recruitment? Onze bewezen staat van dienst, toewijding aan kwaliteit en diepgaand begrip van de arbeidsmarkt maken ons de ideale partner voor uw personeelsbehoeften. Ontdek hoe wij jou organisatie kunnen versterken…

Lees meer